MEER DAN 1.000 DEELNEMERS GINGEN JE VOOR!

VANDAAG GELUKKIG,

MORGEN SUCCESVOL

Hét online programma met de tools & strategieën om vandaag al gelukkig te zijn, terwijl je werkt aan je succes van morgen. 

Door de liefdevol confronterende spiegel ga je voorbij de oppervlakte: eindelijk die bad-habits doorbreken en écht vol JA zeggen tegen het leven! De oefeningen nodigen je uit om zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen en Sanny en Jorg motiveren je daar op een super enthousiaste en vrolijke manier bij! Toppers!

Jora Meertens

Dit programma heeft mijn leven op zijn kop gezet. Ik nam deel omdat het afvallen maar niet wilde lukken. Inmiddels weet ik door welke overtuiging dit komt, heeft deze overtuiging nauwelijks meer invloed, ben ik 7 kilo kwijt en bezig met het opzetten en ontwikkelen van mijn eigen tassenmerk. Ik ben sterker en gelukkiger.

Ellis Venema

Ik heb al redelijk wat zelfhulpboeken gelezen, maar die kennis écht toepassen blijft een ding. Dit programma zorgt ervoor dat je tips, theorieën en kennis ook echt "eigen gaat maken", oefenen en gebruiken in je leven. Daar zit de kracht van dit online programma en dat maakt het anders dan het zoveelste zelfhulpboek, online programma of seminar. Aanrader!
 

Marloes Graat

Lees meer reviews hier

MET DIT PROGRAMMA GA JIJ

 • Erachter komen wat je echt wilt in je leven

 • Meer balans in je leven ervaren

 • Een positievere mindset krijgen

 • Inzicht krijgen in hoe je jezelf onbewust saboteert

 • Leren om te gaan met het oordeel van anderen

 • Je dromen omzetten in concrete doelen

 • Een strategie krijgen om niet op te geven

OP NAAR 

MEER GELUK

EN SUCCES

Voor de 410 afleveringen van Sanny zoekt Geluk heb ik heel wat kennis opgedaan over succes, geluk en spiritualiteit. Zo heb ik bij Tony Robbins over gloeiendhete kolen gelopen, urenlang gemediteerd, nachten doorgehaald in een Helweek, coachings-opleidingen doorlopen en al mijn vorige levens onder de loep genomen.

 

Maar ik heb het ook toegepast, en zo mijn droomleven gecreëerd. In de afgelopen twee jaar heb ik twee maanden vakantie opgenomen om in Zuid-Afrika te verblijven met mijn gezin, werkte ik samen met merken als Rituals, Happinez en Nespresso, lanceerde ik twee schoenencollecties en ondertussen groeit mijn YouTube-kanaal ‘Sanny zoekt Geluk’ richting de 100.000 abonnees. Tijdens het omzetten van al deze dromen naar doelen, werd ik tegelijkertijd ook nog moeder van twee fantastisch mooie dochters.

 

Wat jouw verhaal ook is, je hebt waarschijnlijk het gevoel dat er veel meer in jou zit dan dat er nu uit komt. Laten we samen gaan ontdekken wanneer jij op je best bent en wat jou het gevoel geeft dat je leeft.

 

Het is tijd voor actie!

WAT ZEGGEN ANDEREN?

2020 is ondanks allerlei obvious redenen, míjn jaar door deze fantastische cursus!

Dat het leven één groot experiment is en je vooral moet uitgaan van overvloed is een fijne gedachte om op terug te vallen. Het is zonde om te wachten om geen (voldoende) tijd te maken voor jezelf en naar die zoektocht die leidt naar wat je écht zou willen. Aan het einde van de rit terug kijken op al je experimenten en daardoor ongetwijfeld meer successen lijkt mij zoveel fijner, mooier en leuker dan een Wat als dit of de Had ik maar dat. De zin: Alles wat ik nodig hebt zit al in mij doet daarnaast werkelijk wonderen. Dank jullie wel voor alles Sanny en Jorg!

Oh nu bedenk ik me trouwens wel iets dat beter kan: de titel van de cursus. Het legt de nadruk op dat je deze cursus vooral moet doen als je vandaag nog níet gelukkig bent maar het gaat zoveel verder dan dat!

Gabriella Hoop

Resultaat; ik ben al 6 kilo afgevallen en ik voel me zowel lichamelijk als geestelijk in balans en bruis van de energie!

 

Dit programma heeft mijn leven veranderd! Door het programma heb ik een nieuw ochtendritueel (oa koud douchen, ‘inchecken’, doel visualiseren en een dankbaarheidsoefening). Ik heb door het programma een helder en concreet doel voor ogen en heb dit uitgewerkt in een plan.

Resultaat; ik ben al 6 kilo afgevallen en ik voel me zowel lichamelijk als geestelijk in balans en bruis van de energie! Ik heb me sinds lange tijd niet zo goed gevoeld! Sanny en Jorg; mega bedankt voor ALLES!!

Ik kan dit programma aan iedereen aanraden. De inzichten die je krijgt zijn onbetaalbaar

Sanne

Ik kan je vertellen, ik heb al zo’n 6 online programma’s gedaan en heb dit gevoel nog nooit gehad.

 

Elke zondagochtend spring ik het liefst meteen achter de computer (tot frustratie van mijn vriend) om de nieuwe week te openen. Ik kan jullie ook direct vertellen waar het aan ligt namelijk de video vorm en de verbinding… doordat Sanny zelf vertelt uit eigen ervaring en met eigen voorbeelden maar ook door niet alleen de oefeningen te leiden maar ook door zelf mee te doen steek je mij aan.

 

In de meeste online programma’s krijg ik een statisch verhaal waarbij het vaak ook nog zo is dat ik alleen powerpoint sheet zie en een stem hoor waardoor mijn aandacht niet vast gehouden wordt. Als de coaches wel in beeld zijn dan is het vaak te monotoom of zonder duidelijke opdrachten of voorbeelden waarmee je aan de slag kan.


Dus hou deze sterke punten en kwaliteiten vast want dit geeft zo’n enorme boost aan het programma! 

Mascha Lange

Als je écht openstaat voor verandering en openstaat voor de manier van lesgeven, is dit programma het geld dubbel en dwars waard.

 

Je leert met dit programma eerst in jezelf te kijken om erachter te komen waar jouw beperkingen in zitten. Soms is dat makkelijker door bijvoorbeeld een meditatie te doen, andere keren moest ik wat dieper door het stof door middel van de opdracht. Als je écht openstaat voor verandering (in jezelf) en openstaat voor de (mindful) manier van lesgeven, is dit programma het geld dubbel en dwars waard. Sanny & Jorg hebben hier alle liefde van de wereld in gestopt en het is fantastisch om hier deel van uit te maken.

Jeroen Diks

Ik vond het voelbaar dat Sanny haar ziel en zaligheid hierin heeft gestopt.

 

Ik heb dit programma als cadeau aan mezelf gegeven voor dit nieuwe jaar en dit is ook precies hoe ik het heb ervaren! Als psycholoog-trainer die veel met persoonlijke ontwikkeling bezig is - en al best blij is met hoe ik leef -zou je misschien denken: 'dat heb je niet nodig'. Maar zelfs voor deze doelgroep is het dus echt een aanrader! Ja, ik wist al veel, maar zoals Sanny terecht aangeeft, doen is een tweede! Ik heb me volledig opengesteld, kritisch naar mezelf gekeken of ik dan ook naar al deze kennis leef en zo niet, dankbaar alle tools aangegrepen. Ik vond het voelbaar dat Sanny haar ziel en zaligheid hierin heeft gestopt. Dankjewel.

Eva Bos

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik al meerdere programma's en coaching gevolgd. Toch heeft dit programma mij het meeste opgeleverd.

 

Ik denk dat het komt doordat diverse onderdelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in één programma worden afgewisseld met meditatie en waardevolle opdrachten. De combinatie hiervan werkt in ieder geval heel goed voor mij. Sanny & Jorg leven dit zelf ook en zijn heel oprecht en ECHT aanwezig. 

 

Het programma heeft mij geholpen om mijn hogere doel concreet te maken en daar met focus verder aan te werken. Ik heb inzichten gekregen in mijn gedrag. Hierdoor ben ik nog meer in verbinding met mezelf en mijn passie, en ervaar ik dat ik vanuit authenticiteit, rust en ontspanning kan doen wat ik het allerliefste doe!

Lieke van Esch

Een echte aanrader voor persoonlijke ontwikkeling!!

 

Het programma van Sanny en Jorg is ontzettend waardevol voor mij.

 

Het maakt me bewust van onbewust gedrag, mijn kwaliteiten en (belemmerende) overtuigingen. Het heeft me aan het denken gezet en me echt in beweging gekregen om mijn doel helder te krijgen en ervoor te gaan. Het programma biedt mooie inzichten, tools en handvatten en je leert jezelf nog beter kennen. Zo leef ik nu (nog) bewuster en ben liever voor mezelf.

 

Het is een mooi, persoonlijk, compleet programma, waar iedereen wat aan heeft!

Gerlinde Bos

Ik ben meer van mezelf gaan houden, en sta veel positiever in het leven.

 

Ik heb rust in mezelf gevonden door de meditaties daar heb ik echt veel aan gehad. Ik ben meer van mezelf gaan houden, en sta veel positiever in het leven. Alles wat ik uit het programma wilde halen heb ik eruit gehaald en zoveel meer...

Chantal van Zon

Een super waardevolle investering in jezelf.

 

Na deze reis weet je echt hoe je de regie over je leven kunt pakken. Je komt in contact met je gevoel en intuïtie, komt positief in het leven te staan en gaat die droom echt waarmaken.

Margreet Nap

HOE WERKT HET?

In dit 8 weekse online programma komt er elke week een nieuwe les vrij met makkelijk te volgen theorie-video's, losse meditatie video's en een werkboek met effectieve oefeningen.

 

Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebook groep. Hierin kan je je voortgang delen met gelijkgestemden en elkaar vragen stellen. Jorg en ik geven hier ook advies.

 

Ik heb alles zo ontworpen zodat je vanuit een positieve mindset erachter kan komen wat je wilt in je leven en hoe je overgaat tot actie.

15 video lessen

+ 7 meditatie videos

+ 3 x LIVE Q&A

In 8 weken leer ik je de principes & technieken voor een positief, gelukkig en succesvol leven

Je eigen werkboek met effectieve oefeningen

Alle technieken zijn waardeloos als je ze niet toepast. Je krijgt een werkboek met oefeningen om je ideale leven te creëren

Toegang tot de 

besloten Facebook groep

Hier kan je Jorg en mij vragen stellen, maar ook elkaar om advies vragen. Hier deel je met gelijkgestemden je ontwikkeling.

We zitten vol! Meld je aan om op de hoogte

te blijven voor de volgende groep.

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU ALS...

- Je weet niet wat je echt wilt en vind het moeilijk om te kiezen.

- Je droomt van een mooier leven maar hebt geen idee waar te beginnen.
 

- Je laat je soms tegenhouden door angst en het oordeel van anderen.

 

- Je start ergens mee maar maakt het nooit af.


- Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt.


- Je zou graag een stuk positiever in het leven willen staan.

- Je zou graag meer in balans willen zijn

HET LESPLAN

 • WEEK 1

  MINDSET: vandaag al positief en gelukkig zijn

  Je leert hoe je een positieve mindset creëert zodat je meer vanuit mogelijkheden denkt, hoe de wet van de aantrekkingskracht meer overvloed in je leven brengt en hoe je dankbaarheid voor jezelf inzet

 • WEEK 2

  OVERWINNEN: wat houdt je tegen

  We gaan aan de slag met je angsten, negatieve gedachtes en beperkende overtuigingen. Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt, hoe je dit kan doorbreken en hoe je nieuwe krachtige overtuigingen aanneemt

 • WEEK 3

  WETEN: ontdek wat je echt wilt

  In deze week help ik je te ontdekken wat je passies zijn en wat je echt wilt in je leven. Waar krijg je energie van? Waar ben je goed in? De antwoorden hierop helpen je om daadwerkelijk keuzes te maken en effectief doelen te gaan stellen

 • WEEK 4

  LIVE Q&A met Sanny en Jorg

  Sanny en Jorg beantwoorden al jullie vragen en delen inzichten in een live webinar. Zo kan je met energie en enthousiasme doorbouwen aan jouw ideale leven

 • WEEK 5

  RICHTING: het stellen van je doelen

  Een geweldige mindset en veel energie is mooi - maar zonder specifieke doelen kom je alsnog nergens. Dat is dus exact wat we deze week gaan doen: effectief doelen stellen zonder dat je jezelf tekort doet of er juist in verdrinkt

 • WEEK 6

  DOEN: strategie & planning

  Dé #1 reden dat de meeste mensen falen om hun mooiste leven te leiden komt niet omdat ze té ambitieuze doelen hebben. Het komt simpelweg doordat ze nooit de eerste stap zetten. Ik laat je zien waar je begint en hoe je sneller bij je doelen komt

 • WEEK 7

  DOORZETTEN: tools voor tegenslagen

  Vaak beginnen we enthousiast aan onze doelen te werken om na een paar weken de eerste kleine tegenslagen te ervaren. De twijfel slaat toe en je vertraagt of haakt misschien zelfs af. Ik deel mijn effectieve tools om dit te tackelen

 • WEEK 8

  LIVE Q&A #2 met Sanny en Jorg

  Sanny en Jorg beantwoorden al jullie vragen en delen inzichten in een live webinar. Zo kan je met energie en enthousiasme doorbouwen aan jouw ideale leven

 • 15 video lessen

 • 7 meditatie video's

 • 3 x LIVE Q&A

 • Praktisch werkboek

  Je eigen werkboek boordevol principes en effectieve oefeningen die je direct kan toepassen

 • Besloten Facebook groep

  Hier kan je Jorg en mij vragen stellen, maar ook elkaar om advies vragen. Hier deel je je ontwikkeling en waar je tegenaan loopt. 

 • 1 jaar toegang tot alle content

  Je hebt na je aankoop 1 jaar lang toegang tot alle content, video's en de Facebook groep.

WE ZITTEN VOL.
 

IN APRIL STARTEN WE WEER MET EEN NIEUWE GROEP

MELD JE AAN OM OP

DE HOOGTE TE BLIJVEN!

Ik zeg doen!

 

Ik heb door het programma nu helder voor ogen wat ik wil en hoe ik dat moet realiseren. Door de meditaties heb ik ook de rust terug gevonden in mijzelf. En alle tips zijn super praktisch waardoor ik ze dagelijks kan toepassen in verschillende situaties.

Arianne Luxwolda

WAT EEN ONGELOOFLIJK PROGRAMMA!

Ik groei, dans, ben dankbaar en ga stappen vooruit! Ik zocht positiviteit en nu kan ik het via verscheidene oefeningen echt toepassen in mijn leven. Ik voel meer grip op mijn leven. LOVE IT!

Loïs Verswijver

Dit programma heeft mij de ogen geopend. Waar wil ik heen en wat wil ik vooral niet in mijn leven.

Het is mij gelukt om daar keuzes in te maken, en ineens begint dan ook een en ander (goed) te lopen. De positiviteit helpt om beter het leven te leiden wat ik wil leiden. En het enthousiasme wat sanny en jorg uitstralen gedurende het programma, zorgt voor veel energie!

Robin

Dit programma heeft me geholpen om mijn dromen in concrete doelen om te zetten.

 

De video's, meditaties en werkboeken zijn zeer waardevol. Je kan het programma volgen op elk moment van de dag, wanneer het jou het beste past. Het verandert je leven en de kijk erop positief!

Loor

Dit programma heeft me er (nog meer) bewust van gemaakt dat alles al (in mij) aanwezig is.

 

Dat ik naar binnen moet keren. Dat er veel dingen zijn die je zelf kunt doen (en al meteen). Het heeft me een hele goede houvast gegeven om mijzelf verder te ontwikkelen.

Saskia Westra

Ben ontzettend blij dat ik heb deelgenomen.

Veel waardevolle aspecten over mijzelf geleerd. Veel meer rust in mijn lijf! Heerlijk. En daarnaast wat een fijne en positieve instelling van Sanny & Jorg. Keep up the good work! Thanks.

Annemiek Sluijters

Dit programma heeft mijn leven op zijn kop gezet.

Ik nam deel omdat het afvallen maar niet wilde lukken. Inmiddels weet ik door welke overtuiging dit komt, heeft deze overtuiging nauwelijks meer invloed, ben ik 7 kilo kwijt en bezig met het opzetten en ontwikkelen van mijn eigen tassenmerk. Ik ben sterker en gelukkiger.

Ellis Venema

Het online programma heeft mij de handvaten gegeven waar ik als starter op zoek naar was.

 

Inzicht in mezelf, mijn angsten en beperkende overtuigingen. Ik heb meer zelfvertrouwen en innerlijke rust, ben dankbaar en weet hoe ik in elke situatie ga en wil handelen. De toekomst heb ik zelf ik de hand en ik ga experimenteren en pak mijn kansen!

Suzanna Jansen

Door vandaag gelukkig en morgen succesvol heb ik geleerd dat mijn mentale en fysieke gezondheid weer in balans te krijgen. Dat ik vrijheid boven veel geld verdienen zet. Dat ik bewuster plan zowel fysiek, mentaal, financieel. Dat ik ondanks dat ik geen werk heb toch mijzelf blijf ontwikkelen en doelen blijf stellen en dingen blijf aantrekken. Ik word graag geïnspireerd maar vindt het ook fijn om te inspireren. Ik mediteer, dans, droom, realiseer en lach weer veel meer. 

Debby Bor

Zonder het programma was ik zeker nog jarenlang bezig geweest met voorbereidingen voordat alles perfect is of had ik het niet eens aangedurfd om te beginnen.

 

Ik had nooit verwacht dat het programma mij zoveel zou brengen. Zowel op het gebied van mindset, als ook om erachter te komen wat mijn passie is en de eerste concrete stappen te zetten om hier uiteindelijk mijn werk van te maken.

Kirsten

Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik mijn doelen ook écht ga behalen.

 

Het online programma heeft me geholpen om haalbare doelen te stellen en écht te groeien. Ik voel me krachtiger, fijner en sta dichter bij mezelf. Het programma heeft me ontzettend veel gebracht en ik zou het iedereen die er voor open staat om te groeien, aanraden!

Puck Kavelaars

Jorg en Sanny zorgen er echt voor dat je ogen eindelijk echt geopend worden.

Door hen zie ik een situatie nu veel meer zoals deze "echt" is, in plaats van hoe ik die als "slachtoffer" van mijn eigen belemmerende gedachten bekijk.

Marjolijn

Het online programma is heel concreet en direct toe te passen in je leven, dat maakt het voor mij heel waardevol.

 

Ik heb al redelijk wat zelfhulpboeken gelezen, maar die kennis écht toepassen blijft een ding. Dit programma zorgt ervoor dat je tips, theorieën en kennis ook echt "eigen gaat maken", oefenen en gebruiken in je leven. Daar zit de kracht van dit online programma en dat maakt het anders dan het zoveelste zelfhulpboek, online programma of seminar. Aanrader!

Marloes Graat

Het échte succes zit wat mij betreft in de makers ervan; Sanny & Jorg. Hun passie, plezier en liefde voor wat ze doen voel je door het hele programma.

 

"Vandaag gelukkig, morgen succesvol" heeft ontzettend veel impact gehad op mijn mindset. De oefeningen, meditaties, video's, alles sluit op elkaar aan en biedt volop kansen om anders te denken en te kijken. En vanuit die mindset ben ik mijn doelen gaan stellen en is wat ik wil bereiken heel concreet geworden.

Leonie

Na jarenlang keihard werken bereikte Sanny op 23-jarige leeftijd haar droom als actrice en presentatrice in meerdere programma’s op TV. Toch gaf ze destijds haar leven een magere 5. Ze dook noodgedwongen in de wereld van geluk, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit -en startte ze in 2013 het eerste YouTube kanaal van Nederland over geluk en bewustzijn.

 

Het is Sanny's missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat je vandaag al gelukkig kunt zijn,  zelfs als je nog zoveel wilt doen en bereiken. 

  SANNY VERHOEVEN  

YouTuber, ondernemer, coach en presentatrice

Jorg gaf een aantal jaar geleden zijn aandelen in een miljoenenbedrijf op om voor zichzelf te beginnen. Het bedrijf Culture Builders wat hij startte helpt organisaties als VU Medisch Centrum, TOMS en SnappCar hun cultuur en teams te verbeteren. Zodat mensen met plezier en goede energie naar hun werk gaan en daar hun beste werk kunnen doen. In 2020 heeft hij zijn bedrijf verkocht.

 

Momenteel coacht hij ondernemers en deelt hij zijn avonturen over ondernemen, cultuur bouwen en mindset op zijn YouTube en Instagram kanaal.

  JORG RUIS  

YouTuber, ondernemer en coach

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is dit programma?
Dit programma is voor iedereen die positiever in het leven wilt staan en een mooier leven wilt creëren. Of je nu student bent, in loondienst of ondernemer. We hebben deelnemers van 19 en van 62 jaar. De een start door dit programma haar eigen bedrijf en de ander valt 6kg af. De inzichten zijn toe te passen op welk doel je ook stelt. Ook voor mensen die uit een burnout komen en meer in contact willen zijn met hun gevoel en van daaruit hun leven willen vormgeven, is dit programma perfect.

 

 

Voor wie is dit programma niet?
Het online-programma is niet voor jou als je op zoek bent naar een herstelcursus, begeleiding of therapie bij psychische aandoeningen, depressie-gevoeligheid of disbalans in chemische processen. Het programma is niet gemaakt ter vervanging van enige vorm van behandeling. Zoek hiervoor professionele psychische hulp.
 

 

Waarin verschilt dit online programma met de Sanny Side Up planner?
Je zult zeker wat thema’s uit de planner herkennen, alleen gaan we er in dit online programma veel dieper op in. Daarnaast vind je ook veel nieuwe informatie. Zo leer ik je hoe jij je als een malle kan manifesteren met de Wet van Aantrekkingskracht, welke beperkende overtuigingen jou tegenhouden om je droomleven te leiden en hoe je stopt met jezelf saboteren. Je volgt dit programma in een groep met gelijkgestemden, zodat je ook van elkaar kan leren. Daarnaast kan je Jorg en mij al jouw vragen stellen gedurende dit programma.

In totaal krijg je:
- 15 nieuwe videolessen;
- 7 nieuwe meditaties en visualisaties;
- 3 live Q&A’s met Jorg en mij;
- Een werkboek met oefeningen om je ideale leven te creëren;
- Toegang tot de besloten Facebook groep, jouw nieuwe netwerk.

 


Wanneer start en eindigt het programma?
De volgende groep van dit 8-weekse programma start op zondag 17 januari. Op die dag gaat de 1e module live met video-lessen en bijbehorende opdrachten. Je kan in die week zelf kiezen wanneer je door de video's en opdrachten gaat. Elke zondag daarop komt er nieuwe content live met uitzondering van de 2 weken wanneer er een live Q&A is. Alle content blijft 1 jaar lang beschikbaar.

 

 

Hoeveel tijd kost het programma mij?
Je bent er tussen de 30 minuten en 1,5 uur per week aan kwijt. Soms dus wat korter, en soms wat langer.

 

 

Wat als ik niet elke week de tijd heb?

Je kan alles netjes in 8 weken doorlopen maar mocht je niet elke week de tijd kunnen maken of toch meer tijd nodig hebben, dan is dat in principe geen probleem. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving.

 

Wel werken we met een buddy-systeem waarbij je in een enkele opdracht iets deelt met iemand anders in de community. Als je achterop raakt dan kan het zijn dat je niet meer met je buddy in contact kan komen omdat hij/zij al klaar is. Maar er is altijd wel iemand in de community die kan helpen.

 

 

Wat als ik een week niet kan?

Dat is helemaal geen probleem. Je kan 1 jaar lang bij alle content en dus kan je dit online programma op je eigen tijd tempo doorlopen. Je mist dan mogelijk alleen de Q&A momenten in week 4 en 8, maar zelfs die worden opgenomen en kan je later terugzien.

 

 

Ik heb geen Facebook. Is dat een probleem?

Je kan ook zonder Facebook account meedoen aan dit programma. Je mist dan wat anderen delen in de groep en je kan geen vragen stellen aan andere deelnemers en/of elkaar helpen en inspireren. Maar zonder Facebook heb je natuurlijk nog steeds toegang tot de online omgeving met daarin alle videos, audiofiles en werkboeken. Je krijgt altijd per e-mail te horen wanneer er een nieuwe les klaar staat, en je krijgt van ons zo nu en dan e-mails met tips. Daarnaast kan je ons ook nog steeds vragen stellen in de 2 live Q&A's die plaats vinden in week 4 en week 8.

 

Overigens zijn er meerdere mensen in de vorige groepen die speciaal voor dit programma een Facebook account hebben aangemaakt (eventueel met een ander tijdelijke e-mailadres vanwege privacy redenen). De mensen die dit hebben Als je de energie ziet in de Facebook groep is dat het achteraf meer dan waard voor hen. Ook als je geen actieve Facebook account hebt kan je zo prima meedoen. 

 

 

Wat als ik de live Q&A mis?

In week 4 en week 8 doen we een live Q&A via een webinar. Mocht je deze missen, dan is dat geen probleem. We nemen beide Q&A's op en delen deze video's daarna in de online omgeving.

 

 

Wat als ik geen geld heb?
Ik weet dat het best spannend kan zijn om (veel) geld uit te geven aan persoonlijke ontwikkeling. Mocht je het geld nu niet hebben vind je op mijn YouTube kanaal honderden gratis video's en vlogs met tips voor een gelukkig, succesvol en gezond leven.

 

Maar als je er nu klaar voor bent om echte stappen te zetten naar een mooier en positiever leven, dan is dit programma je investering waard. In de afgelopen 8 jaar heb ik enorm veel tijd en geld gespendeerd aan persoonlijke ontwikkeling en alleen wat voor mij écht heeft gewerkt zit in dit online programma. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten groep waarin je niet alleen Jorg en mij vragen kan stellen, maar ook elkaar om advies kan vragen. Zo heb je een extra stok achter de deur om hetgeen wat je leert echt te gaan toepassen.

 

 

Geven jullie een 'niet goed, geld terug' garantie?

Ja, we geven een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie vanaf de dag dat het online programma live gaat. Dat wil zeggen dat je H1 & H2 krijgt en daarna alsnog kan bepalen dat je van de cursus verder afziet. Wel vragen we je de ingevulde opdrachten met ons te delen, gezien we wel willen dat je het in ieder geval een kans hebt gegeven.


 

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?
Geen probleem! Mail ons op support@sannyzoektgeluk.nl en we helpen je graag!

Van alles wat ik de afgelopen 8 jaar heb gelezen, gehoord en ervaren, heb ik voor dit online programma alleen de dingen gekozen die voor mij het beste hebben gewerkt.

Sanny Verhoeven

Vragen? Mail support@sannyzoektgeluk.nl of bel 085 00 43 455

Copyright 2020, all rights reserved